Think out of the roofbox

Ruimte tekort als je op vakantie gaat? Of heb je geen ruimte in je auto voor ski’s? Dan hebben wij daar een oplossing voor! We hebben een ruime voorraad aan gunstig geprijsde dakkoffers en trekhaakkoffers. 

Wij verhuren verschillende dakkoffers en trekhaakkkoffers voor een gunstige prijs, zodat je zonder zorgen van je vakantie kan gaan genieten. Zo hebben we voor de wintersportvakantie verschillende skiboxen te huur. Of mocht je veel ruimte tekort komen, dan hebben we meerdere  XXL dakkoffers van 600 liter of 550 liter. Ook hebben we wat kleinere modellen van 300 liter te huur. Is het niet mogelijk om een dakkoffer op de auto te monteren, dan hebben we ook nog trekhaakkoffers in de verhuur. Kijk op deze pagina voor ons aanbod voor de dakkoffers en op deze pagina voor de trekhaakkkoffers. Ook is het mogelijk om op deze pagina gelijk je reservering plaatsen.

Ook verhuren we dakdragers voor auto’s met open en gesloten dakrails. Geef bij de aanvraag aan welk automerk en type u heeft. Dan zoeken wij voor u uit of de dakdragers passen. Neem een kijkje op de pagina dakdragers om te zien welk dak uw auto heeft, en of wij passende dakdragers daarvoor hebben. De dakdragers kunnen alleen verhuurd worden in combinatie met een dakkoffer. We verhuren de dakdragers niet los.

Alle dakkoffers, trekhaakkoffers en dakdragers worden vakkundig gemonteerd.

Wilt u direct controleren welke dakkoffer of trekhaakkoffer er beschikbaar is?

Bekijk de beschikbaarheid in onderstaande datumkiezer.


Kom je ruimte tekort als je op vakantie gaat, en wil je meer info?
Stuur dan een e-mail bericht naar info@boogertroofbox.nl of via het contact formulier of bel ons op het telefoonnummer 0113-603173 of stuur een whatsappbericht via

Whatsapp ons